براي غيرفعال کردن حساب کاربري خود در فيس‏بوک:

ابتدا به حساب کاربري خود وارد شويد.
بر روي دکمه Account در بالا سمت راست صفحه کليک کنيد و Account Settings را انتخاب نماييد.
در صفحه بعدي، آخرين گزينه موجود Deactivate Account است. بر روي گزينه deactivate کليک نماييد.
در صفحه بعد شما بايستي دليل براي اين کار خود انتخاب نماييد و يا در صورت تمايل توضيحي در قبال اين کار بنويسيد.
با انتخاب Deactivate My Account [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن های گفتگوی مذهبی نورآسمان باشید . برای عضویت در نورآسمان اینجا کلیک کنید….] شما غيرفعال خواهد شد.
دقت کنيد حتي پس از غيرفعال کردن حساب کاربري، دوستان شما همچنان امکان دعوت شما و يا برچسب زدن نام شما در تصاوير را دارند. با انتخاب گزينه Email opt out در صفحه غيرفعال کردن حساب کاربري، ايميل‏هاي مربوط به اين وقايع براي شما ارسال نخواهد شد.
همچنين هر زمان نيز که بخواهيد ميتوانيد با طي مجدد اين مسير، حساب کاربري خود را فعال يا Active کنيد.

اما براي حذف کامل حساب کاربري در فيس‏بوک:
پس از ورود به حساب کاربري خود به لينک زير مراجعه کنيد:

http://www.facebook.com/policy.php#!/help/contact.php?show_form=delete_account

با انتخاب گزينه Submit درخواست [برای مشاهده لینک ها باید عضو انجمن های گفتگوی مذهبی نورآسمان باشید . برای عضویت در نورآسمان اینجا کلیک کنید….] کاربري شما ارسال مي‏شود.
دقت کنيد با اين کار به هيچ وجه امکان بازيابي حساب کاربري نيست، در نتيجه با اطمينان کامل اين کار را انجام دهيد!