انجمن های گفتگوی مذهبی و علمی نورآسمان

خانه » انجمن های گفتگوی مذهبی و علمی نورآسمان
آگاه‌سازی‌ها
پاک‌کردن همه

اگه آمریکا بمب اتم بزنه چی ؟

2 ارسال‌
2 کاربران
0 Reactions
33 نمایش‌
کاملیا
(@کاملیا)
Active Member Customer
عضو شده: 2 ماه قبل
ارسال‌: 4
شروع کننده موضوع  

اقا من می ترسم 

یهو امریکا خر نشه بهمون بمب اتم بزنه

اگه زد چی؟

پاسخنقل‌قول

hamed
(@hamed)
عضو Moderator
عضو شده: 11 ماه قبل
ارسال‌: 258

آیا ممکن است در صورت تشدید تنش، آمریکا به دیوانگی و جنون برسد و دست به استفاده از سلاح هسته‌ای ببرد؟

به چند دلیل عرض می‌کنم: خیر!

من بر اساس اجماع جهانی، شرایط بین‌الملل و نظراتی که کارشناسان مطرح این زمینه، طی چند سال اخیر در دنیا مطرح کرده‌اند، بحث می‌کنم که آیا اساساً در این کل‌کلی که آمریکا و کشورهای مختلف مثل روسیه، ایران و… دارند احتمال استفاده از تسلیحات هسته‌ای مثل هیروشیما و ناکازاکی وجود دارد یا خیر؟

اولین و آخرین استفادۀ گسترده همان ژاپن در جنگ جهانی دوم بوده است. آمریکا علیه ایران هرگز نمی‌تواند از بمب هسته‌ای استفاده کند؛ حتی در اوج دیوانگی‌اش.

ادله:

1️- آمریکا آن‌قدر دیوانه هست، مخصوصاً در دورۀ ترامپ، که اگر در محاسباتش ببیند می‌تواند کاری را انجام دهد، بدون معطلی انجام می‌دهد و صبر نمی‌کند؛ کمااینکه در این دو تا مذاکره، تا دید می‌تواند حمله کند، حمله کرد و منتظر چیز دیگری نماند. اگر در محاسبات آمریکا استفاده از بمب هسته‌ای کارش را راه می‌انداخت، اصلاً منتظر نمی‌ماند که بخواهد در فشار و گوشۀ رینگ قرار بگیرد تا دست به سلاح هسته‌ای ببرد. بتواند بزند می‌زند که دوباره این رو به افول بودنش را احیا کند. پس اولاً سلاح هسته‌ای در محاسبات خود آمریکا وجود ندارد.

2- اگر آمریکا بخواهد از سلاح هسته‌ای استفاده کند، به دلیل گستردگی جغرافیایی و خاک، موجب تسلیم ایران نمی‌شود. در جنگ جهانی دوم که آمریکا علیه ژاپن از سلاح هسته‌ای استفاده کرد، ژاپن کلاً پنج تا جزیرۀ کوچک در اقیانوس بود و وسعت جغرافیای زیادی ندارد؛ ولی ایران هفدهمین کشور پهناور دنیاست. خاک ایران به اندازۀ یک سوم قارۀ اروپا است. اگر ژاپن تسلیم شد، به دلیل مورد اصابت قرار گرفتن یک منطقۀ وسیع از خاک آن کشور بود.

3- اگر آمریکا دست به استفاده از بمب هسته‌ای ببرد، در واقع دارد چراغ سبز می‌دهد که روسیه هم علیه اوکراین و چین هم علیه تایوان از سلاح هسته‌ای استفاده کنند. یعنی اگر این ماشه رو بکشد، دیگر نمی‌تواند جمعش کند؛ اصلاً قضیه دیگر فقط محدود به ایران نیست و بازی اتمی در دنیا راه می‌افتد و حتی می‌تواند این قضیه به هند و پاکستان نیز برسد. این تساعد تا جایی پیش خواهد رفت که قدرت‌های اتمی مجبور به درگیری با یکدیگر شوند.

4- اگر آمریکا بخواهد در منطقه از سلاح هسته‌ای استفاده کند، باتوجه‌به گستردگی آثار بعدی حملات هسته‌ای، آثار مخربش فقط محدود به ایران نخواهد بود. خود آمریکا در منطقه کلی پرسنل و شهروند و پایگاه دارد و رژیم صهیونیستی نیز هزار کیلومتر آن‌طرف‌تر از ماست و آرام‌آرام به خود آنها هم ضربه‌های سنگینی خواهد زد.

در واقع جایی از بمب هسته‌ای می‌توان استفاده کرد که برای خودشان تبعات جدی نداشته باشد و این منطقه این‌جوری نیست. برای همین قبلاً که رژیم صهیونیستی بررسی کرده بود آیا سوریه را می‌تواند با بمب هسته‌ای بزند یا نه، به این نتیجه رسیده بود که نهایتاً از بمب تاکتیکال استفاده کنند که اخبار آن منتشر شد که ظاهراً در منطقۀ طرطوس از بمب هسته‌ای تاکتیکال استفاده کردند. تأیید یا رد خبر استفاده از سلاح هسته‌ای در سوریه را یادم نیست؛ لذا امکان استفاده از بمب هسته‌ای وجود ندارد.

پاسخنقل‌قول
پیمایش به بالا