من یه آنلاین شاپ کوچیک تو اینستاگرام داشتن که البته یک بار هم توسط اینستاگرام بسته شده بود
دوباره از نو ساختمش
الانم که توسط دولت محترم ایران به دلیل شرایط جنگی بسته شده
اول اینکه خوب مشخص کنید از کجا میشه رفت اینترنت پرو گرفت ؟ واضح شفاف نیستید چرا !
ولی خوب من نقل مکان کردم به ایتا
رشد توش سخته مثل اینستاگرام راحت نیست که با یه کلیپ وایرال بشی و بری بالا ولی به هر حال خوبیش هم اینه یه شب نمیای ببینی اینستاگرام پیجتو بسته
دوم اینکه لطفا به گوش مسئولین برسونید من و خیلی مادرها مثل من موافق بسته بودن اینترنت برای خیلی از عموم که کار خواستی جز اینستاگرام چرخیدن ندارن هستیم
مگر تو آمریکا تیک تاک بسته نیست ؟ مگه تو چین و روسیه پلتفرم های ملی اون ها اولویت نیست ؟ مگه تو انگلیس و کانادا عضویت در شبکه های اجتماعی برای برای زیر 18 سال ممنوع نیست؟ چرا اینترنت ما بی در پیکره و ذهن مردم ما رو داغون کرده ؟ از پیر و جون نشستن دارن چرت و پرتای اینستاگرام رو نگاه می کنن و روه روان خودشونو داغون می کنن؟
اصلا یکی هست به من بگه این ضرری که می گن ما از قطعی نت بین المللی می کنیم چیه؟
گوگل که باز شد ! جیمیل هم که باز شد و شرکت ها می تونن ایمیل بزنن...اون شرکت ها که با خارج در ارتباط هستند کارشونو بکنن
کسب کارهایی هم که تو اینستاگرام بودن مگه که چه کار خاصی می خوان انجام بدن که نمیشه تو پلتفرم های داخلی انجام داد؟؟
چه عیبی داره دسترسی مزخرفات اینستاگرام رو برای یه قشری جامعه که نیازی بهش ندارن ببندیم ؟ حالا قبول به دکتر مهندس و دانشجو و ... که نیاز شاید فوق ماها داشته باشند اینترنت پرو بدیم؟
بابا والا بلا اگه همین اینستاگرام مزخرف نبود 18 و 19 دی این همه ادم نمیومدن بیرون کشته نمیشدن و تحت تاثیر مزخرفات این سس خرسی قرار نمی گرفتن ، قبول ماهواره هست ، ولی تاثیری که اینستاگرام داشت بیشتر از ماهواره بود در دراز مدت
اگه 18 و 19 دی این همه ادم کشته نمی شدن
شک نکنید امریکا هم جرات نمی کرد به ما حمله کنه
هزارتا پلتفرم تاحالا ایران رو تحریم کردیم
اومدیم و فردا اینستاگرام ایران رو تحریم کرد
اون موقع چی ؟ روزی چند میلیارد تومان ما ضرر نمی کردیم؟
اصلا یکی هست به من بگه این ضرری که می گن ما از قطعی نت بین المللی می کنیم چیه؟
گوگل که باز شد ! جیمیل هم که باز شد و شرکت ها می تونن ایمیل بزنن...اون شرکت ها که با خارج در ارتباط هستند کارشونو بکنن
کسب کارهایی هم که تو اینستاگرام بودن مگه که چه کار خاصی می خوان انجام بدن که نمیشه تو پلتفرم های داخلی انجام داد؟؟
نه اشتباه نکنید
بخشی از حرف های شما درست که سن مخاطب باید در کشور رعایت بشه
اما اینکه فکر کنید ارتباط و کسب کار فقط یه جمیل و بس سخت در اشتباه هستید
جدای اینکه خیلی ها از یوتوب درآمد داشتن
خیلی شرکت از راه هایی که ما نمی دونیم تو نت با طرف های خارجی در ارتباط هستند و پول در میارن
این یه طرف
تو خود کسب کارهای داخل تقریبا تو همه صنایع از علوم مختلف در نت با سرچ استفاده میشه
خصوصا کارهای مرتبت با ای تی
همه اینا بسته شده
اقا قبول اینستاگرامو یه جوری ببنئن باز نشه ! ( یه وضوی محکم 😀 ) ولی مثلا یه تعمیرکار موبایل یا فلان قطعه صنعی سرچ می کنه فلان مشکل چطوری حل میشه سایت میاد بالا ولی فیلتره ( این یه مثال بود ، هزار مورد مشابه هست )
اما اینکه به فرهنگ و اذهان مردم ما اینستاگرام ضربه زد هم قبول دارم...شاید راه حلی جامع تر می طلبد این موضوع